Kiralık Bir Aracı Farklı Bir Yerde İade Edebilir Misiniz?

Kiralık Bir Aracı Farklı Bir Yerde İade Edebilir Misiniz?

KİRALIK BİR ARACI FARKLI BİR YERDE İADE EDEBİLİR MİSİNİZ?

Yolculuğunuzun keyifli ve konforlu geçmesi için araç kiralamanın bütün detaylarını öğrenmek isteyebilirsiniz. Araç kiraladığınız araç kiralama firması ile bütün detayları konuşup aklınızdaki bütün soruları sorabilirsiniz. Ayrıca sözleşmeyi dikkatli okuduğunuzdan emin olmalısınız. Aracı kiraladıktan sonra zamanda tasarruf etmek için aracı aldığınız yere bırakmanız sizin için zor olabilir. Bunun için araç kiralama firmalarının farklı şehirlerde ve havaalanlarında ofisleri olabilir. Bunların detaylarını öğrenip yolculuğunuzda ona göre hareket etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Kiralık Aracınızı Teslim Aldığınız Yerden Farklı Bir Yere Teslim Etmeyi Düşünüyorsanız


Kiralık aracınızı aldığınız yerden farklı bir yere teslim etmeyi düşünüyorsanız, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, tek yönlü araç kiralamaya izin verip vermediklerini ve bunlarla ilişkili herhangi bir ek ücret olup olmadığını öğrenmek için araç kiralama şirketinize danışın. Bazı şirketler bir bırakma ücreti alabilirken, diğerleri aracı aynı yere iade etmenizi isteyebilir.


Aracı farklı bir yerde iade etmenize izin veriliyorsa, rotanızı önceden planladığınızdan ve yolculuğunuz için fazladan zaman ayırdığınızdan emin olun. Yol boyunca karşılaşabileceğiniz geçiş ücretleri veya park ücretlerinin farkında olun ve bunları karşılayacak bir kredi kartınız veya nakit paranız olduğundan emin olun.

Son olarak, çoğu kiralama şirketi araca yakıt ikmali yapmak için kendi başlarına bir prim talep ettiğinden, arabayı bırakmadan önce yakıt ikmali yaptığınızdan emin olun. Bu basit ipuçlarını takip etmek, kiralık aracınızı farklı bir yere iade ederken sorunsuz bir deneyim yaşamanıza yardımcı olacaktır.

B2car Lease Araç Kiralama Şirketi Olarak,

Bizden teslim aldığınız kiralık aracı farklı bir noktaya teslim edebilirsiniz. Bu konu ile ilgili detaylı bilgileri müşteri hizmetleri servisimizden alabilirsiniz. Fakat bu yazımızda size kısa bir bilgi vermek isteriz. Kiraladığınız aracı farklı bir noktaya teslim ettiğinizde araç kiralama şirketi olarak “drop ücreti” ismi verilen bir ücret sizden talep edilecektir. Böyle bir düşünceniz olduğunda, araç kiralama firmasında sözleşmeyi okuduğunuzda ona göre imza atmanız ve onaylamanız iyi olacaktır. Tüm detayları sizinle paylaşarak, B2carLease olarak şimdi yola çıkma zamanı diyelim.



İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon