Araba Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Araba Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

ARABA KİRALARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Yolculuğumuzda bize eşlik edecek araç oldukça önemlidir. Seyahatimizde ki güvenliğimiz ve konforumuz için öncelikle güvenilir bir araç kiralama şirketi bulmalıyız sonrasında da uygun aracı bulmalıyız. Bu yüzden araç kiralarken dikkat edilmesi gereken birkaç husus vardır:

- Kiralayacağınız arabanın modeline aşina olduğunuzdan emin olun. Arabanın nasıl yol tuttuğunu ve hangi özelliklere sahip olduğunu bilmek önemlidir. Sürüşünüzün rahat olması ve herhangi bir arıza durumunda ilk müdahaleyi yapabilmeniz için bu madde oldukça önemlidir.

- Kiralama sözleşmesini gözden geçirmek için biraz zaman ayırın ve tüm hüküm ve koşulları anladığınızdan emin olun. Araç kiralama şirketi ile karşılıklı anlaşma ve memnuniyet için gereklidir.

- Sigorta veya yakıt gibi geçerli olabilecek ek ücretleri sorduğunuzdan emin olun.

- Aracı teslim alırken ehliyetinizi ve kredi kartınızı göstermeye hazır olun.

- Arabayı teslim aldığınız zamanki gibi iade ettiğinizden emin olun.

- Farklı kiralama şirketlerinden fiyatları karşılaştırdığınızdan emin olun.

- İhtiyaçlarınız için doğru arabayı seçin. Seyahat edeceğiniz bölgenin koşulları, kişi sayısı ve gideceğiniz mesafeyi dikkate alarak, ona uygun bir araç seçimi sizin için iyi olacaktır.

- Şirketin yakıt ve sigorta gibi konulardaki politikalarından haberdar olun.

- Araç görünür bir hasar olmadan iyi durumda olmalıdır. Aracınızı kiraladığınız araç kiralama şirketini araştırdıktan sonra kiralayacağınız için, kiraladığınız aracın kontrolleri yapılıp size teslim edilecektir. Fakat teyit etmek sizin yararınıza olabilir.

- Araba temiz ve düzenli olmalıdır. Hijyen çoğu insan için önemlidir. Temiz ve düzenli bir araç ile yolculuk yapmak yolculuğumuzu daha keyifli ve rahat hale getirecektir. Temiz ve düzenli bir araç kiraladığımızda aracı aldığımız gibi teslim etmemiz de daha doğru olacaktır.

- Aracın geçerli bir kasko poliçesi olmalıdır.

- Araç yola elverişli olmalıdır.

- Arabanın geçerli bir vergi levhası olmalıdır.

Yukarıda belirttiğimiz maddelere dikkat ederek gönül rahatlığı ile yolculuğunuz keyfini çıkarabilirsiniz. Araç kiralama ile ilgili tüm soru işaretlerinizi gidererek ve karşılıklı güven doğrultusunda B2caeLease araç kiralama şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon