Araç Kiralama Kolaylığı

Araç Kiralama Kolaylığı

B2carlease ayrıcalığıyla günlük araç kiralamayı hem kolay bir şekilde, hem de en son model araçları en uygun fiyatlarda bulabilirsiniz. Yapmanız gereken ilk başta web sitemizdeki size uygun olan tarih, saat ve kiralama noktalarımızdan (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW), İzmir Adnan Menderes Havalimanı (ADB),, Antalya Havalimanı (AYT) ve daha bir çok şehir için birini seçmek. Daha sonrasında seçmiş olduğunuz kriterlerdeki kiralama noktalarımızdaki araçların listesini bulabilirsiniz ve size uygun aracı kiralayabilirsiniz. 


Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Bu yüzden whatsapp hattımız  7/24 hizmetinizde. Araçlarımızın hepsi teslim öncesi ve sonrası dezenfekte edilmektedir. Araçlarımızın hepsi Full Kaskolu Araçlardır, kullanıcı haklarını koruyan geniş kasko içerikleri mevcuttur. Ayrıca yurtdışı pasaportlu müşterilerimize depozitosuz ve sınırsız km gibi fırsatlar mevcuttur.


Seçtiğiniz araçla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz kiralık araçlar bölümümüzden seçtiğiniz aracımıza tıkladığınızda araçla ilgili tüm detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon