KVKK İşlenmesi Hakkında Açık Rıza Metni

B2Carlease olarak kişisel verilerinizin korunmasına ve özel hayatın gizliliğine önem veriyoruz. İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası’nın düzenleme amacı www.b2carlease.com internet sitesini ziyaretiniz sırasında sizlerden toplanan kişisel veriler ile sitemizde kullandığımız çerezlere ilişkin bilgilendirmede bulunmaktır.

1. Çerez Nedir?

Ziyaret ettiğiniz internet sitesi tarafından tarayıcılardaki kullanıcılar ile cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan ve genellikle harf ve rakamlardan oluşan küçük metin dosyaları çerezleri oluşturmaktadır. 

BADAY OTOMOTİV NAKLİYAT VE İNŞAAT TİC LTD ŞTİ (“Şirket”) olarak, Şirketimize ait www.b2carlease.com internet sitesine gerçekleştireceğiniz ziyaret ile tarafımıza bu adres üzerinden iletişim formu gönderilmesi işlemleri kapsamında ziyaretçilerimizin deneyimlerini geliştirmek adına çerez, piksel ve benzeri teknolojilerden yararlanmaktayız. Bu bakımdan, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) olmak üzere Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından zaman zaman yayımlanan bilumum yönetmelik, tebliğ ve kararlara uygun biçimde çerez kullanımı gerçekleştirilmektedir.

Şirket olarak her zaman işbu Gizlilik ve Çerez Politikası’nı değiştirmeye, düzenlemeye, yenilerini eklemeye, çıkartmaya ilişkin yetkilerimiz saklıdır. Şirketimiz tarafından yayımlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ileKişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni’ne www.b2carlease.com adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.

2. Çerezlerin Kullanım Amacı

İnternet sitemizi ziyaret eden kullanıcılardan çerezler aracılığıyla temin ettiğimiz verileri aşağıdaki amaçlar için kullanmaktayız:

  • İnternet sitesinin işlevselliğini arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • Mevcut internet sitesini iyileştirmek ve site üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek,
  • İnternet sitesinin, sizin ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak,
  • İnternet sitesinin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu ve analizini yapmak, internet sitesi üzerinde performans artırımına gitmek, siteyi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması,
  • İşlevselliği arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak, internet sitesi üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak,
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek suretiyle ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfalar üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.

3. Kişisel Verileri Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından, ürün veya hizmetlerimizin satışı veya sunulması kapsamında Şirketimiz ile temas etmeniz halinde elektronik ortamda internet sitemiz, mobil uygulamalarımız, sosyal medya hesaplarımız, e-posta; fiziki ortamda kargo/posta, faks, yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler kanalları vasıtasıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen sözleşmenin kurulması veya ifası, hukuki yükümlülük, bir hakkın tesisi, kullanılması ve korunması ile Şirketimizin meşru menfaatine yönelik hukuki sebeplere ve ürün ve hizmetlerimizin beğeni ve kullanım alışkanlıklarınıza göre özelleştirilerek size sunulması doğrultusunda açık rızanıza ilişkin hukuki sebebe dayalı olarak toplanmaktadır.

Kullanıcılarımız isteklerine bağlı olarak sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler. Sitemiz içerisinde başka sitelere de bağlantılar bulunmaktadır. www.b2carlease.com adlı web sitemiz, diğer sitelerin gizlilik politikaları ve içeriklerinden sorumlu değildir.

İnternet sitemize yaptığınız ziyaretiniz sırasında Şirketimiz tarafından çerezler yoluyla toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 5 ve 6. maddelerine uygun biçimde işlenebilecektir.

4. Kişisel Verilerin Aktarılması

İşbu Çerez ve Gizlilik Politikası kapsamında, kişisel verilerinizi aşağıda belirtilen amaçlar ile sınırlı olarak ve ilgili mevzuata uygun biçimde, yurt içinde veya yurt dışında bulunan iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, grup şirketleri, yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile diğer özel kişilere aktarabiliriz:

  • İş ortaklarımız: Sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın hizmetine sunulmak üzere ilginizi çekebilecek hizmetlerin duyurulmasını sağlamak amacıyla yapılan paylaşımlar. (Şu kadar ki, iş ortağımız 3. kişilere şahsen sağladığınız bilgiler, ilgili iş ortağı şirket veya kişinin gizlilik politikası hükümlerine tabi olacaktır)
  • Tedarikçilerimiz: Hizmetler ile müşteri memnuniyetini geliştirmek, e-posta gönderimi, veri analizi ve benzeri işlemler dahilinde ticari faaliyetimiz gereği bağlantılı çalıştığımız tedarikçiler ile yapılan paylaşımlar.
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları: Şirketimizin, sizin veya başka üçüncü tarafların hakları, çıkarları, gizliliği veya güvenliğini korumak, taleplere yanıt vermek amacıyla kanunlar ya da yasal sürecin izin verdiği veya gerektirdiği takdirde, emniyet yetkililerine, devlet kurumları ya da kamu kurumlarına, düzenleyici makamlara ve/veya bilgilerinizi almak için uygun yasal yetki veya gerekçeye sahip olan diğer kişilerle ile yapılan paylaşımlar.
  • Üçüncü kişiler: Pazarlama tercihlerinize bağlı olarak, kişisel verilerinizi kendi ticari amaçları için ücret amacıyla seçilen üçüncü taraflara lisansla verilmesi, satılması ya da bunlarla başka bir şekilde paylaşılması amaçlarıyla sınırlı olarak yapılan paylaşımlar. 

5. Sitemizde Kullanılan Çerezler


Çerezler web sitesinin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, web sitesini analiz etmek ve performansını arttırmak, web sitesinin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak ve kişiselleştirmesi hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek için kullanılabilmektedir.

  • Zorunlu Çerezler

Hedeflenen bir fonksiyonun çalışması için asgari bulunması gereken çerezlere zorunlu çerezler denilmektedir. Web sitemizin doğru bir biçimde çalışmasını sağlamak üzere güvenlik amaçlarıyla kullanılmaktadır. Bu çerez türleri, site performansı açısından gerekli olup ziyaretçilerimizin onayına tabi değildir. 

  • Performans ve Analiz Çerezleri

Sitemizin kullanımında performans analizi yaparak müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri daha iyi hale getirmekteyiz. Ziyaretçilerimizin, sitemiz üzerinde en çok görüntülediği sayfaları, sitemizin gereği gibi çalışıp çalışmadığının tespiti performans ve analiz çerezleri ile yapılmaktadır.

  • İşlevselliğe Dair Çerezler

Sitemiz üzerinde ziyaretçilerimizin yapmış olduğu tercihler ile seçimlerin anımsatılması ile site üzerindeki hizmetlerin kişiselleştirilmesi sağlanmaktadır. Sitede kullanılan metinlerin font boyutu ile dil seçeneklerinin hatırlanması işlevsellik çerezleri ile sağlanmaktadır.

  • Reklam Çerezleri

Sitemizde hizmet tanıtımında bulunmak üzere reklam çerezleri kullanılmaktadır. Sayfalarımızda yer alan reklamlara yapılan tıklamaları, ilginizi çeken reklamların yönlendirdiği internet sitelerindeki hizmetlerin kullanılıp kullanılmadığına ilişkin bilgilerin takibini sağlamak amacıyla yürütülen reklam çerezleri bu kapsamdadır.

  • Sosyal Medya Çerezleri

İnternet sitemiz üzerinde sosyal medya hesapları kullanılarak bağlantı kurulması, oturum açılması ve diğer iletişim formlarında sosyal medya hesaplarınıza ait bilgilerin kullanılması amacıyla sosyal medya çerezleri kullanılmaktadır. Ziyaretçilere yönelik kişiselleştirilmiş reklam içeriklerinin oluşturulması amacıyla Facebook hesabı bilgilerinin kullanılması bu kapsamdadır.


6. Çerezlerin Kullanımı ve Kontrolü

Web sitemizi görüntülediğiniz tarayıcı ayarlarını değiştirerek tercihlerinizi kişiselleştirme hakkına sahipsiniz. Eğer kullandığınız tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarlarınız üzerinden çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylece, tarayıcının sunmuş olduğu imkânlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı çerezleri devre bırakma ya da silme imkânları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullandığınız tarayıcıya göre değişmekte olup genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/ adresinden ulaşabilirsiniz. Çerezlere ilişkin tercihleriniz, web sitemize erişim sağladığınız her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilmektedir.

  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı Çerezler bakımından tercihler Your Online Choices üzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Kullanıcılarımız isteklerine bağlı olarak sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler. Sitemiz içerisinde başka sitelere de bağlantılar bulunmaktadır. www.b2carlease.com adlı web sitemiz, diğer sitelerin gizlilik politikaları ve içeriklerinden sorumlu değildir.


7. Veri Sahibi Olarak Haklarınız

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, internet sitemizde yer alan Veri Sahibi Başvuru Formunu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

 

BADAY OTOMOTİV NAKLİYAT VE İNŞAAT TİC LTD ŞTİ (“Şirket”)  tarafından veri sorumlusu sıfatıyla, özel hayatın gizliliğinin korunması prensibi başta olmak üzere; müşterilerimizin kişisel verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında Kanun’a uygun olarak kaydedilecek, sınıflandırılacak, saklanacak, güncellenecek ve Kanun’da sayılan işlenme şartları çerçevesinde işlenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere aktarılacaktır.

İşbu Açık Rıza Metni, yürürlükte bulunan ilgili mevzuata ve başta Kanun olmak üzere, Kurul tarafından yayımlanan yönetmelik, tebliğ, karar ve rehberlerde gösterilen kurallara uygun olarak hazırlanmıştır.  Şirket tarafından Müşteri Açık Rıza Metni’nin yayım tarihinden sonra Kanun veya ilgili sair mevzuatta değişiklik olması ve Müşteri Açık Rıza Metni’nin söz konusu değişiklikle uyumsuz hale gelmesi durumunda değiştirilen hüküm ve kurallar uygulama alanı bulacaktır. Kurul tarafından yayımlanan bilumum tebliğ, karar ve rehberler Şirketimiz tarafından takip edilmekte, Müşteri Açık Rıza Metni ile öngörülen kurallar güncel tutulmaktadır.

 

1. VERİ SAHİBİ

İşbu Açık Rıza Metni kapsamındaki veri sahipleri, Şirket Müşterileri dahilindeki tüm gerçek kişilerdir.

 

2. VERİ SORUMLUSU VE TEMSİLCİSİNİN KİMLİĞİ

Kanun uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak BADAY OTOMOTİV NAKLİYAT VE İNŞAAT TİC LTD ŞTİ tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin sorularınız için kvk@b2carlease.com.tr e-posta adresi üzerinden B2Carlease İrtibat Kişisi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

3. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

B2Carlease, ödeme altyapısı ve kiralama sonrası destek hizmeti verilmesi amacıyla ödeme ekranında yer alan kart bilgilerini içeren (ad-soyad, kart numarası, son kullanma tarihi, güvenlik kodu) verileri Kanun’un 5. maddesinde “kişisel verilerin işlenme şartları” başlığı altında belirlenen şartlara uygun şekilde ve ölçüde işbu açık rızanız dahilinde kişisel verilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecek, üçüncü kişilere aktarabilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir.

 

4. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Veri sahiplerine ait kişisel veriler, iş ortaklığının kurulma amaçlarının yerine getirilmesi faaliyetleriyle sınırlı olarak iş ortakları ile, Şirketimizin tedarikçiden dış kaynaklı olarak temin ettiği ve Şirketimizin ticari faaliyetlerini yerine getirmek için Sigorta Şirketleri dahil üçüncü kişilerden ödeme yöntemleri başta olmak üzere ödeme altyapısı ve kiralama sonrası destek hizmeti tedariki kapsamında destek alınması amacıyla sınırlı olarak tedarikçiler ve çözüm ortakları ile, ilgili mevzuat hükümlerine göre Şirketimizin ticari ve idari faaliyetlerine ilişkin stratejilerin oluşturulması, şirket-içi ve şirket-dışı denetim ve yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak Şirket hissedar/ortakları ile; bilgi teknolojileri ve arşiv hizmeti veren şirketler ile paylaşılmaktadır.

5. KİŞİSEL VERİLERİN YURT DIŞINDA BULUNAN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASI

Kişisel verileriniz, ürün ve hizmetlerin tedarik zinciri yönetim süreçlerinin yürütülmesi, mal ve hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi; hizmet sonrası müşteri memnuniyeti faaliyetlerinin yürütülmesi, ödeme altyapısı ve kiralama sonrası destek hizmeti verilmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinden yararlanılması ve veri güvenliğinin sağlanması amacıyla yurt dışında bulunan arşiv firmaları ya da bulut hizmeti sağlayıcıları ile, ilgililere gönderilen e-posta irtibat adreslerinin e-posta hizmeti altyapılarının yurt dışında bulunan veri merkezlerinde tutulması çerçevesinde yurt dışı ile paylaşılabilmektedir.

 

6. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDE TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEPLER

Kişisel verileriniz, açık rızanızın alınması doğrultusunda tarafımızca elektronik ortamda Şirketçe sunulan hizmetlerin mevzuata uygun olarak eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz, B2Carlease tarafından farklı kanallarla ve aşağıda açıklanan hukuki sebeplere dayanarak elektronik ortamda yukarıda sıralanan amaç doğrultusunda doldurmuş olduğunuz kart bilgilerini ödeme ekranı vasıtasıyla otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle mevzuat hükümlerine uygun şekilde işlenebilmektedir.

Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz Kanunu'nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen “sözleşmenin kurulması veya ifası”, “meşru menfaat”, “hukuki yükümlülük”, “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması” hukuki sebepleri kapsamında toplanmaktadır.

 

      Kanun’un 5/1 hükmünde düzenlenen “açık rıza” hukuki sebebine dayalı olarak B2Carlease; açık rızanız ile Şirket’e ilettiğiniz kişisel verilerinizi Kanunu ve ikincil düzenlemelere uygun olarak işleyebilecektir.

      Kanun’un 5/2 (a) bendinde düzenlenen “kanunlarda açıkça öngörülmesi” hukuki sebebine dayalı olarak kişisel verileriniz başta Ticaret Kanunu olmak üzere Şirketimizin tabi olduğu mevzuatın açıkça izin verdiği hallerde işlenebilecektir.

      Kanun’un 5/2 (c) bendinde düzenlenen “sözleşmenin kurulması ya da ifası” hukuki sebebine dayalı olarak kişisel verileriniz; ticari ilişkiden kaynaklanan yükümlülüklerin yerine getirilmesi, tedarik zincirinin sağlanması, sözleşmenin karşılıklı ifası amaçlarıyla işlenebilecektir.

      Kanun’un 5/2 (ç) bendinde düzenlenen “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi” hukuki sebebine dayalı olarak B2Carlease kişisel verilerinizi bilgi talep eden diğer kamu kurum ve kuruluşlarının taleplerinin yerine getirilmesi ve sair yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amaçlarıyla işleyebilecektir.

      Kanun’un 5/2 (e) bendinde düzenlenen “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması” hukuki sebebine dayalı olarak B2Carlease, kişisel verilerinizi olası uyuşmazlıklarda ispat vesilesi olması, hukuki danışmanlık ve teknik destek alınabilmesi, hizmet akdinin uygulanabilmesi, tarafların yükümlülüklerine uyup uymadığının denetlenebilmesi amaçlarıyla işleyebilecektir.

      Kanun’un 5/2 (f) bendinde düzenlenen “veri sorumlusunun meşru menfaati” hukuki sebebine dayalı olarak B2Carlease kişisel verilerinizi şirketin güncel durumuna hakim olabilmek amacıyla içinde kişisel verilerin de bulunduğu bir takım bilgileri ölçülü ve gerekli güvenlik önlemlerini almak, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerini geliştirmek ve uygulamak ve sair meşru amaçlarla işleyebilecektir.

7. KANUN KAPSAMINDAKİ HAKLARINIZ

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi www.b2carlease.com internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ile veri sahibi başvuru prosedüründe düzenlenen yöntemlerle (Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ esas alınmıştır.) ve aynı web adresinde yayınlanan Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurmak veya başvuru formunda yazılı zorunlu bilgilerinizi içerir başka bir belge ile yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından B2Carlease daha önce bildirilen ve B2Carlease sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle kimliğiniz teyit edilebilir bir biçimde B2Carlease iletmeniz durumunda B2Carlease, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, B2Carlease tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

 

      Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

      Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

      Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

      Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

      Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

      İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

      Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

 

haklarına sahiptir.

 

BADAY OTOMOTİV NAKLİYAT VE İNŞAAT TİC LTD ŞTİ , yürürlükteki mevzuatın değişikliğe uğraması ve işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Müşteri Açık Rıza Metni ile söz konusu değişiklik arasında herhangi bir uyumsuzluk olması halinde, mevzuat hükümlerinin uygulama alanı bulacağını temin eder.

 

Veri Sorumlusu  : BADAY OTOMOTİV NAKLİYAT VE İNŞAAT TİC LTD ŞTİ

Adres                : Fettah Başaran Caddesi No. 85/a Orhanli Türkiye

Telefon              : +90 850 303 89 36